september, 2020

19sep18:0021:30Event OverAvondje Anders Uit - Reis naar de Rijkdom in je Zelf 2020

more

Event Details

Anders Avondje Uit  workshop

Tijdens de avond is er een uitleg over de aanpak van de training en meerdere ervaringsoefeningen. Je kunt dan ervaren dat, ondanks je mogelijke negatieve beelden over jezelf en de wereld, je direct toegang hebt tot je wezenlijke zelf.
In dit contact met jezelf ligt de ervaring van rijkdom en geluk. Je dagelijkse gewoonte gedrag gestuurd door (on)bewuste aannames en vermijden van ongemak, voorkomt dat we die rijkdom ervaren.

Dit alles is een opmaat voor de 9-daagse training waarin je jouw neiging gaat herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet ‘te verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag;

Je leert op een nieuwe manier jezelf centraal te stellen en ongemak op een dieper niveau op te lossen. Je leert op een revolutionaire manier om te gaan met ongewenste situaties en lichamelijke en emotionele pijn. Je leert hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf en tegelijk in contact met de ander. Dieper verwerken en helen loont, om te landen in de rijkdom die jezelf bent. Je krijgt meer zicht op wie jij in essentie bent.

In de training worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen.

Time

(Saturday) 18:00 - 21:30

Location

Centrum Djoj

Antony Duyklaan 5, 3051 HA

Organizer

Centrum Djojtelefoon 010-2850236 Antony Duyklaan 5-7-9, 3051 HA Rotterdam,

Ticket Section Title

Prijs is inclusief koffie/thee

Tickets are not available for sale any more for this event!

X