september, 2020

16sep19:1521:30Rust in je hoofd en hart, oplossen van je innerlijk conflict Najaar 2020Rust in je hoofd en oplossen Innerlijk conflict - 4 avonden

more

Event Details

Oplossen innerlijk conflict en rust in je hoofd’

4 woensdagavonden in september en oktober

Veel (innerlijke) conflicten zijn te herleiden naar het primaire loyaliteitsconflict. Kies ik voor mezelf of de ander. Kies ik voor samenzijn en liefde of alleen zijn en mijn waarheid?
Een verscheurend dilemma met de bijbehorende wisselende gedachten en gevoelens. Bij moeilijke omstandigheden lijk je geen goede keuze te kunnen maken, zonder pijn en lijden.

Gedachten noch gevoelens blijken stabiel en wat je erbij krijgt is ook nog een zelfveroordeling. Het ‘geweten’ met de instructies hoe het zou horen volgens de ouders, versus de onrustige gevoelens als je het anders wilt of doet. Herkennen en oplossen van die (dwangmatige) gedachten geeft, na de aanvankelijke gevoelens van ongemak, een diepe rust en ontspanning.

In de cursus onderzoeken we in veiligheid, heel pragmatisch jouw gedachten en gevoelens. Je leert hoe je de kracht van gedachten kunt ontmantelen door ze echte aandacht te geven.
De onrust in je lijf en de gevoelens van ongemak leer je op een nieuwe en effectieve manier te onderzoeken. Door dat onderzoek ontstaat rust en transformeert de pijn juist naar helderheid en inzicht.

Wanneer de onrust verminderd komt je presentie, de stilte en helderheid van je bewustzijn naar de voorgrond. Door de aandacht meer naar het bewustzijn zelf te brengen worden essentiële of zijnskwaliteiten waarneembaar. Door te rusten in dit bewustzijn verschijnt de ervaring van rust, openheid, vreugde, levenslust.

Meld je aan en ervaar zelf dat je onrust en pijn juist jouw persoonlijke ingang is naar rusten in zijn.`

De cursus duurt 4 woensdagavonden  woensdag 16 en 23 september, 1 en 10 oktober De kosten zijn  € 120,-.

Time

(Wednesday) 19:15 - 21:30

Location

Centrum Djoj

Antony Duyklaan 5, 3051 HA

Organizer

Guri de Blokinfo@gurideblok.nl tel 06-2296.5297 Eekhoornakker 6, 3994 EW Houten

Ticket Section Title

Price €120,00

How many tickets? -1 +

Total Price €120,00

X