Jaartraining Zijnsoriëntatie 

 

 

1aartraining Zijnsoriëntatie

In de jaartraining Zijnsoriëntatie leer je om in contact te komen met je ware essentie. Dit is de staat die je ervaart wanneer de dingen op hun plaats vallen. Wanneer je werk als in een flow gaat en je vreugde geeft. Wanneer je in de natuur bent en geraakt wordt door de schoonheid en de vrede ervan. Wanneer je in contact met anderen voelt dat er een bijzondere verbinding is.

Door verschillende vormen van meditatie, visualisatie, lichaamswerk en allerlei praktijkoefeningen zul je deze fundamentele essentie steeds sterker ervaren en steeds meer in je leven leren brengen. De oefeningen en technieken die daarvoor gebruikt worden zijn eenvoudig en hebben in de praktijk hun effectiviteit bewezen. In een persoonlijk programma leer je deze oefeningen en technieken op jezelf toepassen en van daaruit in de dagelijkse praktijk van je leven aanwenden.

De persoonlijke beoefening verbeteren de kwaliteit van de relatie met jezelf. En dat is weer bepalend voor je geluk en voor de kwaliteit van de relatie met anderen. Optimale zelfbegeleiding vormt daarom een belangrijke doelstelling in deze training.

Iedere trainingsdag krijg je oefeningen aangereikt die erop gericht zijn jezelf beter te begrijpen en te begeleiden. Hoe beter je dat kunt, hoe beter je jezelf in een optimale geestelijke en spirituele conditie kunt brengen en houden.

Hierdoor groeit je vermogen tot vriendelijkheid voor jezelf en ontstaat zelfleiderschap. Je bent steeds beter in staat je leven op een voor jou kloppende, inspirerende en authentieke manier in te richten. Hierdoor wordt je leven vervullend, groeit je gevoel van eigenwaarde en daarmee je zelfvertrouwen. Er komt hierdoor rust en gemak in je leven.

Deelnemers aan de Jaartraining Zijnsorientatie zijn gemotiveerd voor persoonlijke groei, voor zelfbevrijding en zelfrealisatie. Zij zien het grote belang daarvan voor zichzelf en voor anderen. Sommigen willen dan ook anderen helpen op dit pad. Het tweede jaar Coachopleiding Zijnsoriëntatie biedt de mogelijkheid om als professional – leraar, coach, therapeut, trainer – bezig te zijn met de Zijnsgeoriënteerde begeleiding van anderen. Een vervolg op deze Jaartraining is mogelijk in de Voorgezette Trainingen zoals de Training Reis naar de Rijkdom in Jezelf of de Training Non-duaal Zelfleiderschap waarbij dus persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan of in de coachopleiding waarin je de opgedane kennis professioneel kunt maken.

 De training bestaat uit 20 trainingsdagen telkens van 10.00 tot 17.00 uur op locatie. Inbegrepen zijn 4 persoonlijke coaching gesprekken. Tussen de trainingsdagen door kom je bij elkaar in intervisiegroepen/oefengroepen. Dit kan zowel op locatie of online. Het intakegesprek is gratis.

 Locatie: SiSu Centrum, Meerwedesingel 48 Barendrecht

Tijden: 10.00 tot 17.00 uur

 

 

Kosten inclusief 4 coaching gesprekken en intensieve begeleiding, theorie, beoefening, certificaat en online begeleiding: € 2250,- 

 Workshops:

Jaartraining zondag 4 december van 10 tot 14 uur

Jaartraining zondag 18 december van 10 tot 14 uur

Jaartraining Zijnsorientatie start 2023
Dag 1 Zondag 15 Jan 23
Dag 2 Zaterdag 28 Jan 23
Dag 3 Zaterdag 11 Feb 23
Dag 4 Zondag 12 Feb 23
Dag 5 Zondag 12 mrt 23
Dag 6 Zondag 2-Apr-23
Dag 7 Zaterdag 22-Apr-23
Dag 8 Zondag 14 mei 23
Dag 9 Zondag 4-Jun-23
Dag 10 Zaterdag 24-Jun-23
Dag 11 Zaterdag incl. avond 8-Jul-23
Dag 12 Zaterdag 26-Aug-23
Dag 13 Zondag 10sept23
Dag 14 Zondag 1okt23
Dag 15 Zaterdag 28okt23
Dag 16 Zondag 29okt23
Dag 17 Zaterdag 18-Nov-23
Dag 18 Zondag 10-Dec-23
Dag 19 Zaterdag 13-Jan-24
Dag 20 Zondag 28-Jan-24

 

Kosten Introductieworkshop zijn € 35,-

Bij deelname aan de Jaartraining zullen de kosten van de workshop worden verrekend.