Innerlijke kracht

Training Innerlijk kracht

Het wordt pas veilig, als het onveilig mag zijn.

Het woord kracht doet veel mensen denken aan onkwetsbaarheid en spierballentaal. Kracht veronderstelt dat je weet hoe je met het leven moet omgaan, dat je controle hebt, dat je machtig en bijzonder bent.

Bij de training Innerlijke Kracht gaat het juist niet om het tonen van je kracht naar buiten toe. Bij de training Innerlijke Kracht gaat het juist om present te leren zijn bij je kwetsbaarheid. Als je kwetsbaar mag zijn, kun je ontspannen. Je hoeft niet meer te vechten of te vluchten zowel intern in jezelf als extern naar buiten toe.

In ons dagelijks leven is er vaak sprake van een gewoontepatroon, dat je van kinds af aan hebt aangeleerd. Dit aangeleerde gewoontepatroon houdt je in stand (en versterk je zelfs) door je Innerlijke Criticus. Veelal word je zelfs geregeerd door je Innerlijke Criticus of je Innerlijke Pusher. Daardoor sta je vaak in de overlevingsstand en moet je je naar buiten toe sterker tonen dan dat je bent. En juist het afscheid nemen van je strategisch zelf, maakt dat je kunt gaan ontspannen bij datgene wat het moeilijk heeft bij jou. Juist dan verschijnt je oorspronkelijke levendigheid, vitaliteit en gevoeligheid. Dit vraagt wel lef of moed (SiSu). De moed om voor jezelf te gaan.

De Training Innerlijke kracht leert je hoe je leiding kunt geven aan je eigen leven, je relaties, studie en/of werk, maar ook hoe je een betere ouder voor je kinderen kunt worden. De training Innerlijke Kracht bestaat uit 6 trainingsdagen. We zullen werken met lichaamswerk, inzicht in je psychisch functioneren, meditatieoefeningen, lichaamsgericht oefeningen, visualisaties en oefeningen om door speciale vraagtechnieken dieper bij je gevoelens te komen. Ook zullen we aandacht besteden aan je Innerlijke Criticus.

De training is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel werken en niet zoveel tijd hebben om een intensieve training te volgen. Derhalve wordt de training ook veelal gevolgd door mensen willen kennis maken met dit prachtige werk.

Kosten Training Innerlijke Kracht:
€ 695,- inclusief theorie, oefeningen, 1 gratis intakegesprek,

Introductie workshop op:

 • Zondag 6 maart 2022 van 10.00 tot 14.00 uur

Er is een gratis intakegesprek en de training bevat 1 coaching gesprek. Ook een evaluatiegesprek is bij de prijs inbegrepen.

 

Dag 1: Wat is presentie? Zondag 27 maart 2022 van 10:00 tot 17:00
Dag 2: Visualisatie Zondag 10 april 2022
Dag 3: Onderzoek strategisch en teruggetrokken zelf Zondag 29 mei 2022
Dag 4: Super Ego Complex Zondag 12 juni 2022
Dag 5: Visualisatie Zondag 25 jun 2022
Dag 6: Zelfleiderschap Zondag 10 juli 2022

Download de flyer Innerlijke kracht

Geef hieronder je naam en e-mailadres op en download de flyer

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon (niet verplicht)

  June

  No Events

  July

  No Events

  August

  31aug10:0016:30Non Duaal Zelfleiderschap workshop