Reis naar de Rijkdom in je Zelf

Reis naar de rijkdom in je Zelf, een 9-daagse training vanuit non-duaal perspectief
Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet te ‘verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag. Door present te zijn bij wat zich voordoet en dat als ingang te gebruiken, reis je naar de rijkdom in Jezelf.

Je leert op een revolutionaire manier om te gaan met ongewenste situaties, lichamelijke en emotionele pijn. We ‘reizen’ in oefeningen door hindernissen en weerstanden zoals verlangen, vermoeidheid, twijfel, onrust en onzekerheid heen. Door een speciale techniek die denken, voelen en bewust Zijn combineert, leer je de emotionele wonden te zien en te doorzien, waardoor rijkdom van presentie voelbaar wordt. Er worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen.

Je leert hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf en tegelijk in contact met de ander. Dieper verwerken en helen loont, om te landen in de rijkdom die jezelf bent. Kort gezegd: je leert jezelf door ‘het zwarte gat’ heen te loodsen.

De 9-daagse training is verspreid over een periode van circa 8 maanden. Hierbinnen vinden ook 2 (tussentijdse) evaluatiegesprekken plaatst. Je ontvangt een syllabus met theorie, dagprogramma’s, oefeningen en handvatten over hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt. Na dit jaar beschik je over nieuwe volwassen zelfbegeleidingsmogelijkheden.

 Bij interesse in de training kun je een intakegesprek boeken. Dit duurt 1,15 uur en wordt gevoerd op basis van je checklist die je krijgt nadat je een intake gesprek hebt geboekt. Na het boeken wordt een datum en tijdstip in overleg gepland. 

Start training 15 oktober,  kennismakingsworkshop op 11 en 25 juni en 3 september 2021 van 13 tot 17:00 uur 

Door de coronamaatregelen zijn veel mensen onzeker geworden. Kunnen we nog wel in een groep bij elkaar komen? Is het wel veilig in een Centrum zoals Djoj?
Wat gebeurt er als er weer een totale Lock down plaats gaat vinden? Deze vragen maken dat mensen aarzelen om aan de workshop of training deel te nemen. 

Graag willen we jullie meenemen in hoe we hiermee om willen gaan:

We houden rekening met de 1,5 meter afstand. We zorgen voor desinfectie van de handen, we houden rekening met de afstand door de looprichting aan te geven etc.
De trainingsdata zullen opschuiven wanneer er een totale Lock down zal zijn.

We hebben ervoor gekozen om naast de live trainingen ook de training hybride aan te bieden. Dat wil zeggen dat tijdens de training er ook een zoomverbinding is.
Zodat ieder individueel ervoor kan kiezen om bij de live training te zijn, of een keer via Zoom te volgen. Je kunt dan ook de oefeningen mee doen.

Ook is er de mogelijkheid om de training tijdens de corona maatregelen te geven in kleinere groepen.
En als dit allemaal niet gaat lukken, schuiven we de data van de training op en stemmen dat af met de deelnemers. 

2021 Najaar 2021

 Workshops:

Reis naar de Rijkdom in jezelf; vrijdag 15 oktober (13:00 – 17:00 uur))

Inschrijven workshop van € 50 voor € 35

Zoom Informatieavonden:

Dinsdag 19 oktober 2021  (19:30 – 21:00 uur)
Zoom Informatie avond Reis naar de Rijkdom in je Zelf

Intake gesprekken
Deze vinden plaats op afspraak life of via zoom.
De kosten voor een intakegesprek zijn € 75

Een intake gesprek duurt 1,15 uur en wordt gevoerd op basis van je checklist die je krijgt nadat je een intake gesprek hebt geboekt. Een tijdslot kun je daarna ook kiezen.

 

Dag 1 zaterdag 30 Oct 21
Dag 2 zondag 14 Nov 22
Dag 3 zondag 19 Dec 21
Dag 4 zaterdag 15 Jan 21
Dag 5 zondag 30 Jan 21
Dag 6 zondag 20 Feb 21
Dag 7A Vrijdag 18 Mar 21
Dag 7B Zondag 20 Mar 21
Dag 8 Zondag 24 Apr 21
Dag 9 Zondag 15 mei

 

Brochure Reis naar de Rijkdom in je Zelf

Geef hier je naam en e-mailadres op en ontvang de gratis brochure

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoon

    X