Reis naar de Rijkdom in je Zelf en Non-duaal Zelf Leiderschap

Reis naar de rijkdom in jezelf & Non-duaal Zelf leiderschap

Starters cursus;
Rust in je hoofd voor de basis technieken om je zelf tot rust te brengen.

Basis training;
“Reis naar de rijkdom in je Zelf” in voorjaar 2025,  9 dagen

De vervolgtraining;
“Non-duaal Zelf leiderschap” in Houten/Barendrecht (april- oktober 2024) 9 dagen

Voor gevorderden de trainingen: 
 “Zelf realisatie in Zicht”  De leidende vraag is; ‘Wie of wat ben ik?’ (voorjaar 2025) 10 dagen

“Zelf Actualisatie”.  Hoe integreer je Zelf inzicht in je leven  (najaar 2025 ) 8 dagen

Zelf leiderschap
Veel trainingen staan in het perspectief van het verbeteren van het ego. Om meer autonomie te kunnen ervaren en je eigen keuzes te kunnen maken en om meer verbinding te komen met anderen.
Wat niet herkend wordt, is de onbewuste aanname dat je niet in orde bent, zoals je bent. Dit zorgt voor een gevoel van te kort en een zoeken naar meerwaarde buiten je, waardoor je handelen gestuurd wordt vanuit een intentie om meer te worden. Door te herkennen dat het tekort een constructie is op basis van historische gebeurtenissen die er nu niet meer zijn, kun je door de illusie van tekort heen zakken. Dan rust je in je zijnsgrond die onverdeeld open, liefdevol, uniek en autonoom is, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Dan verschijnt het Zelf leiderschap.

Non-duaal
Door de zijnsgrond via de directe ervaring en het intellect te gaan verkennen, wordt het vertrouwen in wie we werkelijk zijn steeds dieper. We herkennen de eenheid in de verscheidenheid. Wanneer je vandaaruit begint te handelen, valt de intentie om jezelf of de andere anders te maken weg en verschijnt er meer openheid.
In die openheid kun je tot bloei komen door de aanwezige zijnskwaliteiten als talenten tot vorm te brengen, ook in je praktische, dagelijkse handelen.
In de training Non-duaal Zelf leiderschap gaan we eerst naar de ervaring van het Zelf. Vanuit dat perspectief begeleidt je de gekwetste delen in jezelf opdat zij helen. Om vervolgens onze ervaren vrijheid en verbondenheid tot uiting te brengen in het dagelijkse leven van gezin en werk.

In deze 9 daagse training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven  onbewust te reageren op (pijnlijke) situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet ‘te verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag, te weten vechten, vluchten, verstijven of verslappen. Door present te zijn bij wat zich voordoet en dat als ingang te gebruiken, reis je naar de rijkdom in Jezelf i.p.v. herhaling van oud gedrag.

In de training leer jij op een nieuwe manier je Zelf centraal te stellen en de pijn en  ongemak die zich (b)lijken te herhalen, op een dieper niveau op te lossen. Je leert op een andere manier om te gaan met oud en actueel ongemak, ongewenste situaties en lichamelijke en emotionele pijn. Daarnaast leer je, hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf, en tegelijk in contact met de ander. De diepte van je contact en verbinding met je zelf en iemand anders worden sterk bepaald door de mate waarin jij je oude emotionele contact wonden hebt geheeld. Dit trainingsjaar levert hier een wezenlijke bijdrage aan en daarmee aan jouw voelend en relationeel vermogen. Dieper verwerken en helen loont om te landen in de rijkdom die je zelf bent.

Het is belangrijk dat je (nog) meer zicht krijgt op wie jij in essentie bent én hoe je de natuurlijke verbinding met jouw essentie in zekere mate bent kwijt geraakt. De mate van jouw onzekerheid of onrust duiden hier bijvoorbeeld op. In de training worden je mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentie en essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen en/of te verdiepen. We ‘reizen’ in oefeningen door hindernissen en weerstanden als verlangen, slaperigheid, twijfel, onrust en onzekerheid heen.
Door een speciale techniek die mind (hoofd), lichaam (gevoel) en bewust Zijn combineert, leer je de emotionele wonden die in beeld komen, te zien, voelen en daar present bij te zijn en blijven. Zo kristalliseert zich in de oefeningen en loop van de training uit wat jouw visie en intenties met je zelf en de ander zijn en hoe jij daar mee om kunt gaan. Hiermee verdwijnt de (onbewuste) fixatie van en op de pijn (emotionele wond) uit het verleden en openen zich nieuwe mogelijkheden om te rusten in zijn en doen wat je écht wilt.

Behalve dat je meer zicht krijgt op jezelf en je (deels) onbewuste gedragingen, krijg je in deze 8 daagse training en 2 (tussentijdse) evaluatiegesprekken theorie, hand-outs, oefeningen, ervaringen en handvatten over hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt. Kort gezegd: je leert hoe jezelf door ‘het zwarte gat’ heen te loodsen en anders met je emoties om te gaan. Na dit jaar beschik je over nieuwe zelfbegeleidingsmogelijkheden en een syllabus met theorie, dagprogramma’s en oefeningen.

 

Brochure Reis naar de Rijkdom in je Zelf

Geef hier je naam en e-mail adres op en ontvang de brochure.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon

  Brochure Non Duaal Zelf Leiderschap

  Geef hier je naam en e-mail adres op en ontvang de brochure.

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Uw telefoon (niet verplicht)

   Aanstaande Evenementen

   may, 2024