october, 2020

10oct19:0021:30Avondje Anders Uit - 7 Aspecten van geluk 10 oktober 2020

more

Event Details

Anders Avondje Uit  workshop 7 aspecten van geluk

Tijdens de avond is er een uitleg over de aanpak van de training en meerdere ervaringsoefeningen. Je kunt dan ervaren dat, ondanks je mogelijke negatieve beelden over jezelf en de wereld, je direct toegang hebt tot je wezenlijke zelf.
In dit contact met jezelf ligt de ervaring van rijkdom en geluk. Je dagelijkse gewoonte gedrag gestuurd door (on)bewuste aannames en vermijden van ongemak, voorkomt dat we die rijkdom ervaren.

7 aspecten van geluk
Geluk is je geboorterecht, je natuurlijke staat, waar je niets voor hoeft te doen. Dat zie je het beste in de openheid en lach van een baby. Zo zijn we allemaal het leven begonnen en lijkt het dat we onderweg wat van die openheid, vitaliteit, vreugde en vriendelijkheid verloren zijn. Contact met je geluk kun je verliezen door de minder leuke gebeurtenissen op je leven. Dit geeft een tijdelijke stresspiek, maar kan langdurige stress worden door de manier hoe je omgaat met die gebeurtenissen.

Tijdens de workshop krijg je op een luchtige manier inzicht in overlevingsmechanismen en werking van het brein bij stressvolle gedachten en gevoelens. Je leert krachtige oefeningen om direct je stress te verminderen. Zodat geluk weer voelbaar wordt in de kenmerken van vreugde, vitaliteit, veiligheid, verbondenheid. Dit zijn kenmerken van de non-duale eenheidservaring. Tijdens de avond krijg je inzicht in de routemap naar eenheid. Door de oefeningen kun je zelf ervaren hoe je voorbij ruimte en tijd in Eenheid komt. En realiseert dat je die Eenheid bent, zonder iets te doen.

Het is een opmaat naar de Reis naar de Rijkdom in je Zelf, de training van Guri de Blok verzorgd door Yvonne Blonk.

Time

(Saturday) 19:00 - 21:30

Location

Centrum Djoj

Antony Duyklaan 5, 3051 HA

Organizer

Centrum Djojtelefoon 010-2850236 Antony Duyklaan 5-7-9, 3051 HA Rotterdam,

Ticket Section Title

Prijs is inclusief koffie/thee

Price €10,00

How many tickets? -1 +

Total Price €10,00

X