Of je nu de inspirerende ‘Reis naar de rijkdom in je Zelf’ hebt gemaakt met Guri de Blok,
of de diepgaande lessen hebt gevolgd onder begeleiding van Yvonne Blonk, jouw ervaring en verbinding met ons zijn essentieel.
We nodigen je uit om deze verbinding verder te verdiepen en samen een nieuwe horizon te verkennen met ons nieuwste initiatief.

Jouw unieke perspectief, opgedaan tijdens De Reis, is van onschatbare waarde voor deze volgende stap.
We hopen je te mogen verwelkomen bij de proefbijeenkomsten.
Wat is er nieuw?
In maart 2024 introduceren we een vernieuwend concept waarbij ‘satsang’ centraal staat. En omdat we jou zo waarderen, krijg je nu de mogelijkheid om alvast even voor te proeven.

Proefbijeenkomsten We organiseren 6 besloten bijeenkomsten om je te introduceren in dit nieuwe concept, jouw vragen te beantwoorden en samen te ontdekken hoe dit het beste kan aansluiten bij jouw spirituele reis (reis naar meer zelfkennis/naar je eigen Bron).

Data & Thema’s

Vrijdag 3 november: ‘Egoperspectief – Het perspectief van de persoonlijkheid’
Vrijdag 17 november: ‘De Ziel – Het individuele bewustzijn’
Vrijdag 12 januari: ‘Het Zelf/ universeel bewustzijn’
Vrijdag 26 januari: ‘Evenwicht van Denken en Voelen, rusten in zijn’
Vrijdag 9 februari: ‘Het Zwarte Gat, transformatie van ego beperking naar zijnskwaliteit`
Vrijdag 23 februari: ‘Verlichting, kenmerken volgens diverse tradities en de directe ervaring’

Elke bijeenkomst start met een verdiepende uitleg over het thema, gevolgd door een interactieve Q&A sessie met Guri.

Praktische info
Locatie: Online via Zoom (link volgt na aanmelding)
Inloop: 19.15 Start: 19.30 Einde: 21.30

Deelname van Zoom Meeting aanvragen 

Extra’s:
De bijeenkomsten worden opgenomen en gedeeltes worden later gedeeld op onze sociale media. Een kans om deel uit te maken van onze inspirerende content. Uiteraard alleen met toestemming van deelnemer.

Kosten?
Deze zes sessies zijn onze een investering in jou en onze (promotie) ontwikkeling. Jouw aanwezigheid bij een of meerdere bijeenkomst brengt ons vreugde en je eventuele input zijn voor ons al van onschatbare waarde.

Mis deze unieke kans niet om als eerste kennis te maken met deze vernieuwende aanpak en om  Guri de Blok wederom te ontmoeten. Meld je hier aan en zet de eerste stap op weg naar satsang!

Warme groeten,

Team Road2satsang


P.S. Wat satsang nu eigenlijk is?

Satsang komt uit het Sanskriet en betekent ‘bijeenkomst in waarheid’. Het is vaak verbonden met een leraar en de ontmoeting met je ware natuur, ook wel ‘het Zelf’. Voorbij alle mentale concepten en voorbij alle defensieve emoties. Een ontmoeting in waarheid met liefde. Het gaat om de directe ervaring van Eenheid waarbij het onderscheid tussen jou en de wereld wegvalt. Jezelf ervaren zowel, als een deel en tegelijk als het geheel. Dat degene die waarneemt onbegrensd is en alles omvat.