Loopbaanbegeleiding

Ieder mens wil geïnspireerd leven. Je wilt een inspirerende relatie met jezelf en met anderen en als het even kan, wil je ook werk dat je inspireert.
Inspirerend werk is werk waar je je hart in kwijt kunt en waar jezelf kunt geven. Het is werk dat je het liefst doet met inspirerende collega’s die min of meer dezelfde toewijding hebben als jij.
Inspirerend werk is ook tot op zekere hoogte uitdagend. Het bevordert je ontwikkeling en sluit aan bij je talenten. Het geeft het gevoel helemaal op jouw manier van betekenis te kunnen zijn en geeft daardoor zin aan je leven.

Wij bieden wij loopbaanbegeleiding vanuit zijnsoriëntatie omdat dat soort werk of die manier van bezig zijn in de samenleving niet vanzelfsprekend is. Het vraagt soms begeleiding om te ontdekken waar je werkelijk voor bedoeld bent en om tot een inspirerend werkbestaan te komen.
Het leven kan ook in verschillende fases van je leven andere dingen van je willen. Werk wat gisteren nog heel bevredigend was, hoeft dat vandaag niet meer te zijn.

Deze begeleiding bieden we in de vorm van individuele begeleidingstrajecten en in de vorm van loopbaanworkshops in groepsverband. Binnenkort is er weer de loopbaanworkshop “Werk dat je écht wilt”, waarover je hieronder en op de site meer informatie vindt.