Reis naar de rijkdom in je Zelf, een 9-daagse training vanuit non-duaal perspectief
Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet te ‘verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag. Door present te zijn bij wat zich voordoet en dat als ingang te gebruiken, reis je naar de rijkdom in Jezelf.

Je leert op een revolutionaire manier om te gaan met ongewenste situaties, lichamelijke en emotionele pijn. We ‘reizen’ in oefeningen door hindernissen en weerstanden zoals verlangen, vermoeidheid, twijfel, onrust en onzekerheid heen. Door een speciale techniek die denken, voelen en bewust Zijn combineert, leer je de emotionele wonden te zien en te doorzien, waardoor rijkdom van presentie voelbaar wordt. Er worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen.

Je leert hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf en tegelijk in contact met de ander. Dieper verwerken en helen loont, om te landen in de rijkdom die jezelf bent. Kort gezegd: je leert jezelf door ‘het zwarte gat’ heen te loodsen.

De 9-daagse training is verspreid over een periode van circa 8 maanden. Hierbinnen vinden ook tussentijdse) evaluatiegesprekken plaatst. Je ontvangt een syllabus met theorie, dagprogramma’s, oefeningen en handvatten over hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt. Na dit jaar beschik je over nieuwe volwassen zelfbegeleidingsmogelijkheden.

Reizen naar de essentie
Het is belangrijk dat je (nog) meer zicht krijgt op wie jij in essentie bent én hoe je de natuurlijke verbinding met jouw essentie in zekere mate bent kwijtgeraakt. Gevoelens van onzekerheid of onrust kunnen hier een aanwijzing voor zijn. Om de verbinding met je essentie verder te herstellen en te verdiepen, reizen we in oefeningen door hindernissen en weerstanden heen zoals verlangen, slaperigheid, twijfel, onrust en onzekerheid.

Thema’s.
Anders omgaan met oude en actuele kwetsingen en emoties. Stress reductie. Reis door het zwarte gat van de leegte/eenzaamheid. Dieper verwerken en helen van wonden. Rusten in je bron. Thuiskomen. Verheldering van het willen. (her)Verbinden met waar het je werkelijk om gaat. Zelfleiderschap vanuit de rijkdom van zijn. Actualiseren en je intentie leven zoals je het werkelijk wilt.

Praktische zaken
Trainer: Guri de Blok
Locatie Locatie: SiSu Centrum, Meerwedesingel 48 Barendrecht 
Kosten: 9 trainingsdagen en 2 evaluatiegesprekken: € 1.050,00 zakelijk € 1.490,00
inclusief intake € 75,-.
inclusief koffie en thee gedurende de dag.
Aanmelden: of vragen boek een gratis kennismakingsgesprek of 06-22965297

Trainingsdagen oktober 2021  tot februari 2022

Training Reis naar de Rijkdom in Jezelf

RDJ21 Dag Datum
Dag 1 Vrijdag 15-okt-21
Dag 2 Zaterdag 30-okt-21
Dag 3 Zondag 14-Nov-21
Dag 4 Zaterdag 27-Nov-21
Dag 5 Vrijdag 3-Dec-21
Dag 6A Vrijdag 17-Dec-21
Dag 6B Zondag 19-Dec-21
Dag 7 Zaterdag 15-Jan-22
Dag 8 Zondag 30-Jan-22
Dag 9 Zondag 20-Feb-2022

Trainingsdagen van 10.00 tot 17.30 uur: