De verbinding met jezelf en de ander herstellen
Deze achtdaagse training stelt de verbinding met jezelf centraal, waardoor je los kunt komen van allerlei beperkende gedragspatronen die hun oorsprong vinden in het verleden. Je reist naar de ervaringen van vrijheid en rijkdom die zich in je bevinden, om uit te komen bij een open en verbonden levenshouding. Vanuit dit nieuwe perspectief ben je in staat om jezelf in wijsheid te begeleiden. De uitgebreide oefeningen, theorie, evaluatiegesprekken en ervaringen van deze inspirerende achtdaagse, helpen je op je weg naar optimale zelfbegeleiding.

Reizen naar de essentie
Het is belangrijk dat je (nog) meer zicht krijgt op wie jij in essentie bent én hoe je de natuurlijke verbinding met jouw essentie in zekere mate bent kwijtgeraakt. Gevoelens van onzekerheid of onrust kunnen hier een aanwijzing voor zijn. Om de verbinding met je essentie verder te herstellen en te verdiepen, reizen we in oefeningen door hindernissen en weerstanden heen zoals verlangen, slaperigheid, twijfel, onrust en onzekerheid.

Thema’s.
Anders omgaan met oude en actuele kwetsingen en emoties. Stress reductie. Reis door het zwarte gat van de leegte/eenzaamheid. Dieper verwerken en helen van wonden. Rusten in je bron. Thuiskomen. Verheldering van het willen. (her)Verbinden met waar het je werkelijk om gaat. Zelfleiderschap vanuit de rijkdom van zijn. Actualiseren en je intentie leven zoals je het werkelijk wilt.

Praktische zaken
Trainer: Guri de Blok
Locatie: Centrum Djoj Rotterdam, Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA Rotterdam
Kosten: 8 trainingsdagen en 2 evaluatiegesprekken: € 1.050,00 zakelijk € 1.490,00
inclusief intake € 75,-.
inclusief lunch, koffie en thee gedurende de dag.
Aanmelden: www.djoj.nl / www.gurideblok.nl of 06-22965297

Trainingsdagen van 10.00 tot 17.30 uur:

Dag 1 Zaterdag 20 oktober
Dag 2 Zaterdag 18 november
Dag 3 Vrijdag 8 december
Dag 4 Donderdag 6 januari
Dag 5 Zaterdag 10 maart
Dag 6 Vrijdag 13 april
Dag 7 Zaterdag  14 april
Dag 8 Zaterdag  2 juni
X