TESTEN

Wat is een DISC-test?
Het DISC model is een model van het menselijke gedrag dat u helpt om uzelf en anderen te begrijpen. Het DISC model werkt met vier gedragsstijlen, namelijk:

Dominant = taakgericht en extravert gedrag
Invloed = extravert en mensgericht gedrag
Stabiel = mensgericht en introvert gedrag
Conscientieus = introvert en taakgericht gedrag

Wat doet de DISC-test?
De testresultaten geven een duidelijk overzicht van uuw karakter. De  DISC test laat zien welk gedrag bij u past, legt uit wat uw eigenschappen zijn en geeft u tips hoe u uzelf verder kan ontwikkelen. Verder geeft de DISC-test tips om uw communicatie met anderen te versterken. Deze test is voor u en voor ons een hulpmiddel om inzicht te verkrijgen in welke functie u het meest tot uw recht komt.

De test duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. U krijgt 28 vragen voorgelegd, per vraag ziet u een woordgroep. Hier geeft u aan welk woord het minst en het meest bij u past. Na afloop van de test ontvangt u een grafische weergave van uw resultaten. Wanneer u een uitgebreider resultaat met toelichting wilt ontvangen kunt u optioneel uw gegevens achterlaten.

Het is mogelijk om hier gratis een test af te nemen. De diepere achtergrond is dat de test zicht geeft op uw onbewuste tendensen. Door de achterliggende overtuigingen te bevragen krijgt u zicht op een ruimer perspectief van uzelf.

[tw_button link=”https://www.gurideblok.nl/contact/” size=”large” rounded=”false” style=”flat” hover=”default” color=”#2f2f2f” target=”_self”]Aanvragen test[/tw_button]

[tw_button link=”https://www.gurideblok.nl/contact_test/ ‎” size=”large” rounded=”false” style=”flat” hover=”default” color=” ” target=”_blank”] Meer informatie [/tw_button]